• banner1
  • banner3
  • banner2
  • cet Roller

    cet Roller

  • Cet Roller kotakna

    Cet Roller kotakna

  • Cet Roller Cover

    Cet Roller Cover

  • cet Sikat

    cet Sikat

  • cet Dulang

    cet Dulang

  • scraper

    scraper

  • Caulking Gun

    Caulking Gun

  • Blok Sanding

    Blok Sanding

  • extension Kutub

    extension Kutub

naha milih Aula parabot

Kalawan leuwih 7 taun pangalaman ngahasilkeun rollers kualitasna alus sarta asesoris, kapuasan anjeun salawasna 100% dijamin. Ningbo Yinzhou Aula Pakakas Co., Ltd. geus maju alat produksi jeung sistem kadali kualitas. kami nu specializing dina ngahasilkeun cat roller, linggis cet, parabot cet leungeun, parabot hardware na cet aksesori.

Simkuring salawasna taat kana "kualitas heula, layanan heula,, inovasi kontinyu dumasar integritas-" tujuan perusahaan, sarta terus ngaronjatkeun kualitas produk sarta ningkatkeun daya saing pasar. Wilujeng sumping di buka kami jeung tulus mudahan cooperate sareng anjeun.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • 2017,06.06-06.18, hadir dina Ferro FORMA 2017 Revolusi Pakakas Témbongkeun di Bilbao, Spanyol
    30/09/17

    2017,06.06-06.18, hadir dina Ferro FORMA 2 ...

    2017,06.06-06.18, hadir dina Ferro FORMA 2017 Revolusi Pakakas Témbongkeun di Bilbao, Spanyol
    maca deui

pikir keur waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat !